Stel Menus in in het Admin Paneel

  • Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Meest gestelde vragen

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Persoonlijke ontwikkeling is een proces. Dit doe je niet van de één op de andere dag. Groeien doe je door de spiegel die de ander jou geeft. Wat het jou oplevert is rust, acceptatie van jouw hooggevoeligheid, herkenning en erkenning aan jezelf. Je leert hoe je je energie hoog weet te houden en hoe je zonder schuldgevoel ‘nee’ leert zeggen tegen alles wat niet goed voelt. 
Je kunt na de training samenwerken met jouw hoofd en gevoel. De kraan gaat open tussen deze twee, zodat jij congruent bent in wat jij uitzendt. Onvoorwaardelijk zal je een andere reactie van jouw omgeving krijgen.
En je leert in deze training werken met de wet vd aantrekkingskracht. 
Zo veel en lang als je zelf zou willen. Voor persoonlijke ontwikkeling staat geen tijd. Je doet alles op jouw tijd en in jouw tempo. Al doe je de training pas over een half jaar of over een jaar nog eens helemaal opnieuw… 
De opdrachten zijn vrijwillig. Geen must om de training te kunnen volgen. Sommige mensen hebben al voldoende aan alleen de community waar ze zoveel herkenning vinden en zoveel antwoorden. Sommige mensen luisteren de video’s meerdere keren en andere mensen kiezen ervoor om alles per week te doen. Er is geen goed of fout. Een hsp leert graag in hapklare stukjes. Onze ervaring is dat dit niet in één keer aangeboden moeten worden. Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet komt er stagnatie. We kennen onze doelgroep. Alles stap voor stap op een eigen tempo. Wij helpen en ondersteunen daarin.
Weten dat je hsp bent is één. Er echt naar leven is een tweede. Natuurlijk kan je alles vinden over hooggevoeligheid. Het internet staat er vol mee en boeken zijn er in overvloed. Eigenlijk weten we zelfs zeker dat je alles al weet. Echter zit het weten in je hoofd.
Wij willen graag dat je afleert en jouw gevoel de regie gaat geven ipv je hoofd. We zijn allemaal geconditioneerd. Deze conditioneringen afleren en leren luisteren naar jouw binnenkant, leren afstemmen op wie jij werkelijk bent is een waar genot en echt moeiteloos. 

Het gaat ons alleen maar om jou, maar wanneer jouw energie omhoog gaat, ben je van meerwaarde voor iedereen waar jij mee verbonden bent.

Zeker in deze tijd waarin er veel angst voelbaar is ivm de wereldsituatie. Jij bent een voorloper en van grote meerwaarde voor iedereen om jou heen.

Jouw kinderen, jouw partner en jouw collega’s als je die hebt, zullen merken dat je beter in je vel zit en zullen zich optrekken aan jouw energie. 

Je bent een voorloper. Hoe hoger jouw energie is,  hoe meer jouw omgeving zal reageren op jou. Je trekt hiermee andere dingen naar je toe. Je relatie zal fijner zijn. Jouw kinderen zullen hier veel aan hebben en jouw energie zal fijner zijn. Dit omdat je bent afgestemd op wie je werkelijk bent. We werken in de training ook met de wet vd aantrekking. Alles wat er in jouw leven op jouw levenspad zichtbaar is, is een afspiegeling van jouw

binnenkant.Hoe liefdevoller jij met jezelf omgaat  hoe meer liefdevolle energie je naar je toe zal trekken. Dit is nu eenmaal een natuurwet.

Ja, weten dat je het bent is mooi. Dat is de eerste stap. Het accepteren is een tweede stap. Dat is nog niet zo makkelijk. Maar er naar leven is de belangrijkste stap. We zien dat hier meer in nodig is dan alleen maar beseffen dat je hooggevoelig bent. Dat is een proces. En dat proces hoef je niet alleen te doen. Onze ervaring is dat dat vaak niet lukt. Een klankbord is nodig om in het moment van lading een mindset shift te maken.

Dat snappen we. En toch…. het is een investering in jou. In jouw geluk, jouw welzijn, jouw leven. Niet alleen nu, maar voor de rest van je leven.
Er is altijd een excuus om jezelf niks te gunnen. En daar gaat het nu om. Jezelf een groei gunnen is de eerste liefdevolle daad aan jou. Je zegt daarmee dat je het jezelf waard vindt om gelukkiger te worden en nieuwe dingen aan te trekken.
 
We geven het met liefde uit aan de ander. Hsp’s staan erom bekend dat ze zichzelf nog niet zo makkelijk iets gunnen. Wanneer jij ‘ja’ zegt tegen jezelf, zal het leven ‘ja’ zeggen tegen jou.
 
Het is de wet van wederkerigheid.
Deze training blijft voor altijd van jou. Je kunt hem dus zo vaak doen als jij wilt. In de praktijk blijkt het fijn om de training te herhalen. Jouw leven is immers in beweging en dus zul je er elke keer nieuwe dingen uit halen en daardoor weer verder kunnen groeien. 
 
De fb-groep is een jaar lang voor jou beschikbaar. Wil je langer verbonden blijven met ons en gelijkgestemden, dan kun je voor een klein bedrag verlengen voor weer een jaar. 
 
Je bent in deze fb groep drie maanden lang 24 uur per dag verbonden met Katja en Maike en de hele groep waarin we er in liefde en respect zijn voor elkaar. De herkenning en bevestiging is een thuiskomen in je hooggevoeligheid! 
Wij geloven sterk in verbinding. We zijn oprecht verbonden met alle mensen die bij ons komen. Vandaar dat wij niet alleen een online training aanbieden maar ook een kosteloos consult met ons en een besloten fb groep waarin we met elkaar én gelijkgestemden in verbinding zijn. 
Al tien jaar geven wij vanuit deze overtuiging, training en coaching aan hooggevoelige mensen. Hooggevoelige mensen hebben zowel alleen-zijn tijd nodig als verbinding. Die combinatie is in deze training mooi verenigd. Je doet de training alleen, in en op jouw tijd, maar er is ten alle tijden, verbinding met ons en andere gelijkgestemden!
 
Deze vraag krijgen we vaak en daar hebben we bij het maken van deze training zorgvuldig over nagedacht. Vandaar dat je deze training op jouw eigen tijd kunt doen en in behapbare stukken krijgt aangeboden. Iedere week een nieuwe video met bijbehorende tekst en oefening. Zodat jij gemotiveerd blijft en alles kunt onderzoeken, uitproberen en doorvoeren. Zodat jouw gevoel steeds meer jouw kompas kan worden. 
Het gaat er juist om dat jij door de groei die je ervaart, gemotiveerd blijft om aan de slag te gaan met jezelf en steeds meer op jouw gevoel durft te vertrouwen !
Daarnaast is er een besloten fb groep met gelijkgestemden. Met dezelfde thema’s en dilemma’s over grenzen, schuldgevoel, eenzaamheid, etc.
Tot slot heb je een individueel consult met ons waarin jouw persoonlijke issues en vragen de ruimte krijgen. Dit kan zowel tijdens de training als achteraf. Jij kiest jouw moment.
Als jij een verandering wilt in je leven, dan mag je dingen anders gaan doen dan je altijd deed. Wij weten dat dat lastig is om alleen te doen. Onze trainingsvideo’s met werkboek, podcasts, de besloten fb groep én het persoonlijk consult met ons, helpen je om je te stimuleren om deze duurzame verandering ook echt te gaan maken. 

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

top
© 2024 K&M training coaching - Powered by Maatos