Stel Menus in in het Admin Paneel

 • Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Over de instructeur

Profielfoto

K&M Training & Coaching

Al heel wat jaren runnen we samen ons bedrijf. Het groeit met ons mee. Wat is het fijn om je werk te vinden in dat wat je het liefste doet: mensen uitdagen om hun beste versie te leven. Ze weer in zichzelf en eigen keuzes te laten geloven en hen te helpen hiernaar te gaan leven. Naast onze grote verschillen (Maike extravert en Katja introvert) sluiten onze humor, ons snelle denken en onze passie naadloos op elkaar aan. Dat maakt het samen werken tot een feest én een succes. De groei en tevredenheid die wij terugzien bij onze klanten, zijn de kers op de taart! We doen alles samen binnen K&M, van intake tot training, en dat werkt fantastisch. Onze klanten herkennen zich in één van ons en tegelijkertijd leren ze ‘de ander’ beter begrijpen. Wij willen het oordelen (over jezelf en/of de ander) graag minimaliseren en dragen zo met K&M ons steentje bij om de wereld mooier te kleuren!

Bekijk meer cursussen van K&M Training & Coaching →

Cursusoverzicht

Module 1 - Hooggevoeligheid
Module 1 – Oefening 1 00:20:00
Module 1 – Oefening 2 00:00:20
Module 1 – Oefening 3 00:20:00
Module 1 – Oefening 4 00:20:00
Module 2 - Spiegelogie en de wet van aantrekking
Module 2 – Oefening 1 00:20:00
Module 2 – Oefening 2 00:20:00
Module 2 – Oefening 3 00:20:00
Module 2 – Oefening 4 00:20:00
Module 3 - Integreren van Hooggevoeligheid
Module 3 – Oefening 1 00:20:00
Module 3 – Oefening 2 00:20:00
Module 3 – Oefening 3 00:20:00
Module 3 – Oefening 4 00:20:00
Nawoord
Nawoord training “Moeiteloos leven als hsp” 00:00:00

Reviews

4.3

4.3
4 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Puzzelstukjes

  5

  Dat gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen had ik 7 jaar geleden toen ik mij realiseerde dat ik HSP’er was. Vervolgens ga je verder kijken en zag ik een webinar van jullie meiden. Ik kijk veel webinar en weet dat aan het eind de marketingfunnel komt, voor een korting…. Ik klik altijd weg, maar bij jullie niet. Waarom? Het gevoel dat ik bij jullie kreeg was heel goed, dus ik besloot het nu wel te doen. Ben heel blij met de nieuwe inzichten. Dank jullie wel🍀❤️!

 2. Werkend moeiteloos leven met HSP

  4

  Het is een heel bijzondere, mooi, liefdevolle cursus waarin ik heel helder heb gekregen dat de regie bij mij ligt. Hier werd ik wel eens moe van….waarom altijd ik…….omdat het om jou gaat weet ik nu. Jij bent de spil jij hebt de regie.
  Liefdevol naar je kijken zonder oor(ver)ordeling is prachtig en lastig, maar zo waar. Ik kan oprecht zeggen dat ik van mezelf hou, maar dat ik het ook oh zo fijn vindt als anderen ook van mij houden en daar dan ook (te) veel mijn best voor doe. Kortom nog veel om van te leren maar…….deze cursus is echt een aanrader. Door 2 hele mooie vrouwen die vol in het leven staan met veel ervaring en levensenergie en lef.

 3. Life changing!

  5

  Katja & Maike zijn zoveel meer dan alleen experts!
  Ze motiveren je, stellen je gerust, dagen je uit, geven je vertrouwen en nog zoveel meer!
  Deze training heeft mijn ogen geopend. Ik besefte me voor het eerst in mijn leven dat ik helemaal niet gek of raar ben!
  Ik heb zo veel herkenning gekregen, Altijd het gevoel gehad dat ze ‘dichtbij’ me waren omdat er snel en liefdevol gereageerd wordt op momenten waarop ik vastliep. Voor mij was deze training life changing en ik zou het iedereen aanraden!

 4. Hsp

  3

  Mooie inzichten!
  Stukje zelf liefde en spiegelogie vond ik erg sterk.

  Een goede zet om eens goed naar jezelf te gaan kijken en jezelf met liefde te accepteren. Een mooie investering in een stap naar een betere versie van jezelf.

top
© 2021 K&M training coaching - Powered by Maatos