Stel Menus in in het Admin Paneel

 • Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

We behandelen 12 thema’s in deze podcast serie:

Hooggevoeligheid, grenzen, eenzaamheid, depressie-burn out, angst, metafysica, kleding, verbinding, voeding, schuldgevoel, relatie, leeglopers, werkvloer.

Over de instructeur

Profielfoto

Katja en Maike de Hoon

Al heel wat jaren runnen we samen ons bedrijf. Het groeit met ons mee. Wat is het fijn om je werk te vinden in dat wat je het liefste doet: mensen uitdagen om hun beste versie te leven. Ze weer in zichzelf en eigen keuzes te laten geloven en hen te helpen hiernaar te gaan leven. Naast onze grote verschillen (Maike extravert en Katja introvert) sluiten onze humor, ons snelle denken en onze passie naadloos op elkaar aan. Dat maakt het samen werken tot een feest én een succes. De groei en tevredenheid die wij terugzien bij onze klanten, zijn de kers op de taart! We doen alles samen binnen K&M, van intake tot training, en dat werkt fantastisch. Onze klanten herkennen zich in één van ons en tegelijkertijd leren ze ‘de ander’ beter begrijpen. Wij willen het oordelen (over jezelf en/of de ander) graag minimaliseren en dragen zo met K&M ons steentje bij om de wereld mooier te kleuren!

Bekijk meer cursussen van Katja en Maike de Hoon →

Cursusoverzicht

Podcast 1 Intro 00:00:00
Podcast 2 Hooggevoeligheid 00:00:00
Podcast 3 Voeding 00:00:00
Podcast 4 Schuldgevoel 00:00:00
Podcast 5 Relatie 00:00:00
Podcast 6 Opladers/leeglopers 00:00:00
Podcast 7 Werkvloer 00:00:00
Podcast 8 Verbinding 00:00:00
Podcast 9 Kleding 00:00:00
Podcast 10 Grenzen 00:00:00
Podcast 11 Eenzaamheid 00:00:00
Podcast 12 Depressie-Burnout-Angst 00:00:00
Podcast 13 Metafysica 00:00:00

Reviews

4.9

4.9
23 beoordelingen
 • 5 Sterren22
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. 5

  Jeetje wat herkenbaar!!
  Echt alle 12 podcasts.
  Eindelijk begin ik mezelf te begrijpen na 43 jaar.
  Ik zou elke dag wel willen luisteren naar jullie. Al is het maar om herkenning te hebben.
  Dat zoveel dingen aan de HSP vast zitten ipv dat ik “anders” ben. Heel fijn om te horen.

 2. geeft een hoop inzicht

  5

  Veel geleerd over mezelf! dank daarvoor

 3. Super waardevol dankbaar voor deze damens

  5

  Zeer waardevol eigenlijk zou iedereen dit moeten weten 💞 ga zo door jullie doen mooi werk spread the love

 4. Leerzaam

  5

  Heel leerzaam, geeft mooie inzichten.

 5. Wauw, dit ben ik!

  5

  Wauw, dit ben ik. Alles klopt, zoveel erkenning en herkenning. Alles zo duidelijk uitgelegd. Maar vooral met handvaten, waar je echt iets aan hebt. Elke podcast was een feestje om naar te luisteren, omdat ik eindelijk “thuis kwam” zo voelde het. En het belangrijkst hoe er mee om te gaan, in plaats van het verdrukken. Zo blij, dat jullie op mijn pad zijn gekomen, dank je wel! Was ik jullie maar jaren eerder tegen gekomen! Nogmaals dank!

 6. Héél fijn!

  5

  Lieve Katja en Maike, ondanks dat ik de HSP online training en de transitie training al volg vond ik deze podcast echt een hele fijne aanvulling. Fijn vooral omdat jullie vanuit jullie zelf aan het woord zijn en je daar zoveel herkenning maar ook leerpunten in ziet. Dank!!

 7. podcast bewust creëren als HSP

  5

  Wat een geweldige podcast. Zo mooi de afwisseling van jullie stemmen. Dat ik echt de informatie goed mee krijg zonder afgeleid te raken of in te zakken qua concentratie.
  Ik heb aantekeningen gemaakt zodat ik er mee aan de slag kan.

 8. 5

  Heel fijn om nogmaals even de realiteit check te doen.
  Sommige dingen wist ik al, andere nog niet. Maar zo herkenbaar. Ik heb mijn kinderen ook laten luisteren.

 9. 5

  Mooie cursus waarin ik veel herken van wat jullie vertellen. Ik zal het nog vaak terug luisteren zodat ik de tips in mijn systeem kan integreren

 10. Bewust creëren als HSP Podcast

  5

  Wat een herkenning en verademing daar er nu klaar voor te zijn en open voor te staan. Open staan voor verbinding en verandering. Weerstand omarmen en leren loslaten. Aangaan van mogelijkheden.

 11. bewust creëren als hsp podcast

  5

  Heel veel herkenning bij mezelf en een aantal van onze kinderen.
  Heel blij dat ik me nu herken. Het verklaart een hoop gedoe en worsteling met mezelf in het verleden.
  Hartelijke dank!!

 12. Mijn taal gesproken

  5

  Lieve dames,

  Wat verhelderend wat herkenbaar en wat fijn uitgelegd in Jip & Janneke taal .

  Nu nog duidelijk krijgen voor mezelf introvert of extravert of van allebei dat denk ik zelf.

  Zie je wel ik ben geen probleem en ik doe niet moeilijk ik ben wie ik ben!!

  Mijn dank = groot♡

 13. dank jullie wel!

  5

  Met tranen in mijn ogen heb ik geluisterd naar jullie podcast-lessen, vanwege de herkenning en erkenning. Ik vind het nog lastig het in praktijk te brengen. De zelfliefde is er nog vaak niet. Ik loop mijzelf voorbij door te pleasen bij andere mensen. Zij moeten mij immers ook erkennen om wie en wat voor een mooi persoon ik ben. En daar ga ik heel ver in, ten koste van mezelf.
  Mijn lichaam roept mij tot een halt (schouderklachten) en daar ga ik nu naar luisteren, vooral na de les over metafysica.
  Dank jullie wel lieve dames!

 14. Herkenbaar

  3

  Ik vind de thema’s uit de podcasts heel herkenbaar. Als jij je nog niet heel bewust bent van je hooggevoeligheid, wilt weten wat het is of opzoek bent naar herkenning, dan zijn deze podcasts iets voor jou. Als je al een stapje verder bent en jij je bewust bent van je hooggevoeligheid en wilt weten hoe je dit aan kunt pakken en opzoek bent naar tips, vind ik deze cursus een mindere aanrader. Ik had graag nog praktische tips willen horen, want vaak dacht ik: ja, maar hoe dan? Wellicht past daarbij de andere cursus van K&M.

 15. Dank jullie wel

  5

  Wat een feest van herkenning en bewustwording. Dank jullie wel Katja en Maaike voor de heldere en duidelijke uitleg. Een gelukkige HSP-er. Liefs, Marian

 16. Herkenning

  5

  Heel veel herkenning, maar ook zaken die Ik niet herken. Hoe weet je nu of je wel/ niet hooggevoelig bent? Hoe kom ik hier achter, hoe nu verder? Heel liefdevol en met enthousiasme duidelijk vertelt wat je ervaart als hooggevoelig persoon.

 17. Wat is dit thuiskomenn

  5

  Bedankt voor deze fijne gesprekken.
  Ik luister ze steeds opnieuw en leer er steeds met stukje iets bij .
  Stilletjes de hoop dat er nog meer volgen
  🙂

 18. Feest der herkenning

  5

  Ik ben weer bij de les! 😉
  Heel fijn, deze cursus. Jullie behandelen heel relevante onderwerpen. Heel herkenbaar… Het maakte me ervan bewust dat HSP-zijn invloed heeft op alle vlakken van en in je ZIJN. En dat het essentieel (en heel mooi!!!) is om er gehoor aan te geven, het serieus te nemen om vanuit daar steeds meer voluit te kunnen leven. Een heel fijn vooruitzicht…
  Dank voor deze mooie podcast!

 19. Aanrader

  5

  Was voorzichtig omdat ik nogal nuchter ben, maar zit al jaren in de knel met de sensitiviteit. Niemand kon me daar echt mee helpen wat ik hier nu mee moest doen. Zoveel meer te weten gekomen over hoogsensitief. Helemaal geweldig.
  Nu ga ik er meer naar leven en weet ook (ongeveer dan) hoe ik dit kan doen. Dat wist ik niet eerder.
  Iedereen deze podcast aan te raden en zeker voor de laagdrempelige prijs.

 20. Ik heb gelachen en gejankt!

  5

  Zó, wat heerlijk om naar jullie te luisteren zeg. Fijne stemmen hebben jullie beiden. En daarbij vertellen jullie een helder verhaal. Ik herkende me hier zó ontzettend in. Mooi dat jullie ook voorbeelden gaven vanuit eigen ervaringen als extraverte en introverte hsp. Soms moest ik lachen omdat ik mezelf erin herkende en daarnaast werd ik er soms zo emotioneel van dat ik zat te janken. Zo fijn om de bevestiging hierin te krijgen dat dit alles gewoon bij een hsp hoort. Dankjewel Katja en Maike!

 21. Verhelderend en inspirerend.

  5

  Veel herkenning, ik ben aangezet tot actie. Dank jullie wel!

 22. Puzzel is opgelost!

  5

  Wat een herkenning! Niet bij mezelf, maar bij mijn net 13 jarige zoon. Hij is zo pienter en volgt z’n buik al. Helaas staat de maatschappij dit niet helemaal toe. Ook suggesties hoe deze fase doorlopen moet worden?

 23. 5

  Wat een fantastische podcast!!
  Een enorme eye- opener…. Maar nu moet ik aan de bak en dat is niet eenvoudig maar er is een begin gemaakt door deze bewustwording

top
© 2024 K&M training coaching - Powered by Maatos